Aluevaalit

Olen valmis hoitamaan yhteisiä asioita

Olen määrätietoinen, ratkaisuhakuinen ja otan asioista selvää ennen päätöksentekoa – pyrin näkemään metsän puilta.

Valtuutettuna lupaan:

  • toimia aktiivisesti tehtävässä, perehtyä ja ottaa asioista selvää,
  • kuunnella asukkaita ja
  • tarkastella asioita kokonaisuuksina ja ratkaista asioita koko kunnan ja kuntalaisten edun mukaisesti.

Jos jokin asia jää askarruttamaan tai haluat keskustalla tarkemmin niin ota rohkeasti yhteyttä.

Aluevaalien vaalikoneet:


Lähipalvelut omasta kunnasta

Omasta kunnasta, läheltä, pitää jatkossakin saada palvelut, joita kuntalaiset käyttävät säännöllisesti. On kyse sitten neuvolapalveluista, lääkärinvastaanotoista, laboratoriokokeista tai hammaslääkäristä, etäisyys palveluun ei voi tulla esteeksi palvelun käyttämisessä. Keski-Uudenmaan alueella tulee huomioida joukkoliikenne, joka rajoittaa osaa kuntalaisista käyttämästä palvelua naapurikunnan puolelta.

Palveluihin pääsy

Palveluihin tulee päästä silloin kuin sitä tarvitsee, on kyse sitten akuutista tai kiireettömästä palvelun tarpeesta. Erityisesti akuuttien palveluiden osalta takaisinsoittopalvelun tulee toimia niin, että voi luottaa, että palveluun pääse takaisinsoitto-palvelun kautta.

Hyvinvoiva henkilöstö

Osaava ja motivoitunut henkilöstö on sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottamisessa avainasemassa. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen sekä jaksaminen näkyvät suoraan palveluiden käyttäjille välittömänä asiakaskokemuksena tai laajemmin esimerkiksi palvelun saatavuutena. Jotta henkilöstö voi hyvin ja on motivoitunutta, tarvitaan ammattitaitoista johtamista organisaation eri tasoilla.

Henkilöstön hyvinvointi on myös tärkeää henkilöstön saatavuuden suhteen, joka on haasteena sote-alalla.

Juusosta sanottua

Sonja Hällfors,
Uudenmaan Keskustan puheenjohtaja

”Tunnen Juuson useamman vuoden takaa Keskustan Uudenmaan piirin ja Vaikuttajakiihdyttämö-koulutusohjelman tiimoilta. Viime vuonna sain työskennellä läheisesti Juuson kanssa toimiessamme Uudenmaan piirin puheenjohtajistossa. Juuso on tarkka ja sinnikäs poliitikko, joka perehtyy asioihin yksityiskohtia myöten. Hän on harkitsevainen ja kunnianhimoinen yhtä aikaa. Näiden ominaisuuksien takia Juuso on luotettava ja periksiantamaton ehdokas, joka laittaa aina nurmijärveläisten edun etusijalle.”

Petri Kalmi,
Nurmijärven kunnanvaltuuston puheenjohtaja 2007-2017

”Juuso on yhteistyökykyinen ja aikaansaava ehdokas valtuustoon. Lapsiperheen isänä hän tuntee nurmijärveläisen lapsiperheen arjen ja työssään isossa yrityksessä hän on osoittanut monipuolista osaamista.”