Kaurapuuron resepti

Yhtenä vaaliteemana minulla on lapsiperheiden palvelut Nurmijärvellä. Palveluita kehitettäessä ja muutettaessa valtuustossa pitää olla valtuutettu, jolla on omakohtaista käytännön kokemusta  miten päätökset vaikuttavat lapsiperheiden elämään. Lisäksi koulumatkojen toimivuutta ja turvallisuutta  pitää kehittää niin koulukyytien kuin kevyen liikenteen osalta.

Mielestäni kunnan pitäisi panostaa päiväkotien ja koulujen ruokaan nykyistä enemmän. Lapsemme syövät kunnan tarjoamaa ruokaa kaikki merkittävimmät kasvuvuotensa pikkulapsesta teini-ikään. Kunnan tarjoaman ruoan raaka-aineiden pitää olla suomalaisia, puhtaita ja laadukkaita. Lisäksi lähellä tuotettua ruokaa pitäisi pyrkiä tarjoamaan aina silloin kuin se on mahdollista. Tähän valtuusto pystyy vaikuttamaan, jos tahtoa löytyy. Valtuutettuna minä pyrin edistämään tätä.

Tästä tavoitteesta sain idean, että jakaisin Teille kaurahiutaleita vaalimainoksina. Pussissa olevat luomukaurat ovat kasvaneet Varsinais-Suomessa Pöytyällä vanhempieni luomutilalla.

Maukasta puurohetkeä!20170225_181740-medium

Luomu Kaurapuuro
1 annos (pussissa hiutaleet kahteen)

1 dl luomu kaurahiutaleita
n. 3 dl vettä ( tai maitoa)
hieman suolaa

Puuron voi valmistaa  liedellä tai mikroaaltouunissa. Sekoita luomukaurahiutaleet ja neste. Keitä liedellä noin 10-15 minuuttia tai mikrossa noin 5-7 minuuttia, välillä sekoittaen. Lisää lopuksi suola.

Nautitaan marjojen tai hillon kera!