Kaurapuuron resepti

Varmaan ihmettelet miksi sivuillani on kaurapuuron resepti?

Halusin antaa aiemmissa vaaleissa ihmisille, jotain käytännöllistä ja hyödyllistä. Ja sain ajatuksen kaurahiutalaista. Jokainen syö todennäköisesti ainakin silloin tällöin kaurapuuroa, joten tämä jakotuote hyvin todennäköisesti päätyi hyötykäyttöön.

Ja oli taustalla myös muutakin. Olin jo 4 vuotta sitten ja olen edelleen olen sitä mieltä, että kunnan pitää panostaa päiväkotien ja koulujen ruokaan entistä enemmän. Lapsemme syövät kunnan tarjoamaa ruokaa kaikki merkittävimmät kasvuvuotensa pikkulapsesta teini-ikään. Kunnan tarjoaman ruoan raaka-aineiden pitää olla suomalaisia, puhtaita ja laadukkaita. Lisäksi lähellä tuotettua ruokaa pitäisi pyrkiä tarjoamaan aina silloin kuin se on mahdollista. Tähän valtuusto pystyy vaikuttamaan, jos tahtoa löytyy. Valtuutettuna minä pyrin edistämään tätä.

Pitää vielä mainita, että jakamani kaurahiutaleet on tehty luomukaurasta, joka on kasvanut Varsinais-Suomessa Pöytyällä vanhempieni luomutilalla.

Jos nyt vain tulee tilaisuuksia jakaa kaurahiutaleita ihmisille, tulen kyllä niin tekemään.

Maukasta puurohetkeä!20170225_181740-medium

Luomu Kaurapuuro
1 annos (pussissa hiutaleet kahteen)

1 dl luomu kaurahiutaleita
n. 3 dl vettä ( tai maitoa)
hieman suolaa

Puuron voi valmistaa  liedellä tai mikroaaltouunissa. Sekoita luomukaurahiutaleet ja neste. Keitä liedellä noin 10-15 minuuttia tai mikrossa noin 5-7 minuuttia, välillä sekoittaen. Lisää lopuksi suola.

Nautitaan marjojen tai hillon kera!