Seurakuntavaalit

Olen ehdolla Nurmijärven seurakunnan kirkkovaltuustoon numerolla 22.esittely_22

Miksi olen ehdolla?

Kuvailisin itseäni melko tyypilliseksi seurakuntalaiseksi. Haluan olla jäsen, mutta en käy jumalanpalveluksissa. Arvostan kuitenkin kastetta, konfirmaatiota, kirkkovihkimistä sekä kirkon roolia elämän päättyessä. Kirkolle on paikka elämän merkittävissä tapahtumissa.

Kirkon rooli kovien arvojen maailmassa mielestäni korostuu. Ei yksin hengellisissä asioissa, vaan myös ihmisten tukena silloin kun elämä koettelee. Seurakunta voi tukea ja koota samassa tilanteessa olevia yhteen. Diakoniatyö esimerkiksi on tärkeää seurakunnassa, autetaan ihmisiä lähellä ja kauempana.

Perheen isänä pidän tärkeänä kirkon työtä lasten hyväksi. Esimerkiksi lasten päiväkerho, perhekerho sekä iltapäiväkerho pienimmille koululaisille ovat tärkeitä. Lapsille, joita vanhemmat hoitavat kotona, on päiväkerho hyvä paikka leikkia muiden kanssa, oppia ryhmätaitoja ja opetella olemaan hieman erossa vanhemmastaan.

Haluan olla myös varmistamassa osaltani, että seurakunta pysyy muuttuvan yhteiskunnan mukana. Ihmisten ajatukset, arvot sekä suhde uskontoon muuttuvat. Seurakunnan pitää muuttua mukana ja seurata aikaa, jotta ihmiset kokevat seurakunnan tärkeäksi myös jatkossa. Seurakunnan tulee toimia ja olla siellä missä ihmiset ovat.

Olen vastannut seurakuntavaalien ehdokaskoneeseen, voit tutustua vastauksiini täältä.

 

Vaalit ovat jo lähellä, voit ennakkoäänestää Nurmijärven ennakkoäänestyspaikoilla tai vaalipäivänä omassa äänestyspaikassasi.

  • Ennakkoäänestys 6.-10.11.2018
  • Vaalipäivä 18.11.2018

Ja tärkein, muista käyttää äänioikeuttasi!

  • Juuso