Ehdokkaaksi valtuustoon

Olen päättänyt lähteä ehdokkaaksi huhtikuun 2017 kuntavaalehin. Haluan olla rakentamassa ”uutta” Nurmijärveä, jonka suuntaviivoja seuraava valtuusto tulee määrittelemään. Kuntien rooli on muuttumassa seuraavan valtuustokauden aikana, kun sosiaali- ja terveyspalvelut tulevat jäämään kunnan tehtävistä.

Monet ovat sanoneet, että kuntien rooli on jäämässä vähäiseksi tai jopa tyngäksi. Näin ei mielestäni missään nimessä ole. Kunnille jää kaikki merkittävät asiat, jotka vaikuttavat mielestäni eniten arkeemme. Uskon myös,  että nyt valittava valtuusto pystyy keskittymään paremmin kunnan kehittämiseen ja elinvoimaisuuteen. Nurmijärven palvelut tulevat keskittymään sivistykseen, hyvinvointiin sekä elinkeinojen ja elinympäristön kehittämiseen – arkielämän sujumiseen ja palveluihin.

Olen toista kertaa ehdokkaana Nurmijärven valtuustoon. Ensimmäinen ehdokkuus oli pian kuntaan muuton jälkeen. Viimeisen neljän vuoden aikana olen ollut asemakaavoitus- ja rakennuslautakunnan varajäsenenä ja vuoden 2017 alusta varsinaisena jäsenenä. Olen seurannut tiiviisti kunnassa tapahtuvia asioita, yleistä keskustelua ja ilmapiiriä, ja koen, että minulla on annettavaa valtuustossa.

”valtuustoon tarvitaan nuoria perheellisiä valtuutettuja”

Olen kolmen tytön (5-, 7- ja 9-vuotiaiden) isä, joten päiväkoti-, esikoulu- ja kouluasiat ovat tulleet erittäin tutuiksi. Näen, että valtuustoon tarvitaan nuoria perheellisiä valtuutettuja, jotka elävät lapsiperheen arkea ja tietävät miten päätökset todella vaikuttavat päivittäiseen elämään. Kaikkihan me tiedämme, että äideille ja isille tärkeintä on, että lasten päivät päiväkodissa ja koulussa ovat turvallisia ja toimivia. Myös koulumatkojen pitää olla toimivat ja turvalliset.

Koen olevani klaukkalaisten ehdokas valtuustoon. Kuten olemme huomanneet, valtuutetun kotitaajamalla tai kylällä on merkitystä päätöksiä tehdessä, vaikka valtuutetun pitää tehdä päätökset kaikkien kuntalaisten parhaaksi. Kyläpolitikointia on Nurmijärvellä liikaa. Me kaikki olemme nurmijärveläisiä, syntyperäisiä tai kuntaan muuttaneita. Meidän pitää puhaltaa yhteen hiileen ja tehdä yhteistyötä elinvoimaisuuden ja palveluiden kehittämiseksi. Mulle-sulle-päätöksistä pitää siirtyä meille-ajatteluun, jossa Nurmijärvi on yksi kunta, nurmijärveläisten kotikunta. Investointipäätösten pitää olla taloudellisesti järkeviä ja tulevaisuuden kehitystä tukevia. Kuten tiedämme kuntien talous on tiukalla, niin myös Nurmijärven. Sen vuoksi on erittäin tärkeää, että olemassa olevat verotulot käytetään järkevästi oikeisiin kohteisiin.

Ehdokkaat antavat yleensä vaalilupauksia. Minä lupaan olla oma itseni ja toimia aktiivisesti ja selvittää mikä on meidän kaikkien yhteiseksi parhaaksi. Lupaan myös kuunnella sinun näkemyksiäsi ja ideoitasi.

”lupaan olla oma itseni, toimia aktiivisesti ja selvittää mikä on meidän kaikkien yhteiseksi parhaaksi. Lupaan myös kuunnella sinun näkemyksiäsi ja ideoitasi.”

Lähden positiivisella ja kehittävällä otteella rakentamaan huomisen kuntaa, joka tarjoaa tarpeelliset puitteet niin liikuntaharrastuksista koulutukseen kuin asumisesta yrittämiseen. Tulevaisuus tehdään yhdessä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s