Huomenna Klaukkalan markkinat

Huomenna on Klaukkalan torilla vilinää, kun Klaukkalan talvimarkkinat alkavat kello 10. Markkinoilla on mukava markkinameininki ja sääennustekin lupaa ihan kelpo keliä. Pikkupakkasta ja vähän voi luntakin sadella. Minulle kuntavaaliehdokkaana markkinat ovat erinomainen tilaisuus tavata ihmisiä. Toivon rakentavia keskusteluja siitä, mikä Nurmijärvellä on hyvin ja mitä vielä pitää parantaa.

Huomenna kannattaa suunnistaa Nurmijärven Keskustan vihreälle teltalle tapaamaan meitä keskustalaisia ehdokkaita ja syömään hernekeittoa. Minä ajattelin jakaa teille maukasta vaaliviemistä kotiin luomukaurahiutaleiden muodossa.

20170225_181740-medium

Tavataan huomenna!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s