Vaaleissa äänestäminen kannattaa aina

Tänään Klaukkalan S-Marketilla me keskustalaiset kysyimme kuntalaisilta aikovatko he äänestää kuntavaaliessa. Olen erittäin tyyvyväinen, että lähes kaikki vastanneet aikovat äänestää.

Kuntavaalien alla on ollut myös keskustelua ja kysymyksiä siitä, kannattaako kuntavaaliessa äänestää, kun kunnan rooli on pienentymässä. Mistä valtuusto jatkossa päättää, kun kunnasta päätöksentekoa siirtyy maakuntaan? Tätä kysyttiin pääministeri Sipilältäkin Ylen Puoluepäivä-kuntavaaliohjelmassa  viime keskiviikkona.

Oma näkemykseni on erittäin selvä ja vahva. Tärkeämpiä vaaleja kuntalaisille ei ole kuin kuntavaalit. Jokaisen kannattaa ehdottomasti käyttää äänioikeuttaan.

Jatkossakin valtuusto päättää siitä miten kotikuntamme toimii, viihdytäänkö ja voidaanko kunnassa hyvin, onko kunnassa toimivat peruspalvelut, onko kunnassa työpaikkoja, miten kaavoitetaan ja rakennetaan, ovatko koulumatkat turvallisia, onko kaikille liikunta- ja harrastuspaikkoja. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään. Yksi yhdistävä tekijä kaikissa valtuustossa päätettävissä asioissa on, että ne ovat asioita, jotka vaikuttavat meidän kaikkien pävittäiseen elämään erittäin vahvasti.

Vaikuta ja äänestä kuntavaaleissa. Sinun äänesi ratkaisee tulevat 51 Nurmijärven kunnanvaltuutettua.

  • Ennakkoäänestys kotimaassa 29.3.-4.4.
  • Vaalipäivä sunnuntai 9.4.

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s